Sezlong gonflabil, INTEX

  • Sezlong gonflabil, INTEX
Sezlong gonflabil, INTEX
249,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Șezlong gonflabil - perfect profilat, perfect pentru o adevărată relaxare!

  • Saltea gonflabilă: perfectă pentru piscină sau plajă. Îl poți folosi pe teren dur sau îl poți lua cu tine la apă.
  • Perfect profilat: datorită formei perfecte, odihna va fi și mai confortabilă. Într-o poziție pe jumătate întinsă poți citi o carte și trage un pui de somn sau într-o poziție confortabilă poți vorbi cu cei care au plecat în vacanță cu tine.
  • Compartiment pentru băuturi: în construcția saltelei a fost construit un loc pentru o sticlă sau un pahar. În zilele toride vei avea întotdeauna o băutură răcoritoare la îndemână.
  • Culoare și material: gonflabilul este disponibil în două culori - clasic negru sau albastru. Produsul este fabricat din plastic rezistent la zgarieturi si abraziuni. În caz de deteriorare, setului a fost adăugat un plasture de reparație, datorită căruia puteți elimina cu ușurință defectul.
  • Dimensiunile produsului: șezlongul are 191 cm lungime, 90 cm lățime și 99 cm înălțime.

Dacă doriți să vă odihniți corespunzător, luați cu dvs. un șezlong gonflabil de la marca INTEX în călătorie. Este un șezlong modern, elegant, care vă va ajuta să vă relaxați

Producător
Cod produs
71055
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
191
Latime (cm)
90
Inaltime (cm)
99
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel