Saltea gonflabilă pentru înot Balena, INTEX

Saltea gonflabilă pentru înot Balena, INTEX
109,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Saltea de înot Balena - Cu siguranță copilul tău va adora să se joace in apă, iar aceasta saltea este un însoțitor excelent pentru distracția în apă!

  • Saltea de înot: jucăria pentru apă Balena va fi grozavă in lac sau în piscină. Ia-o cu tine și oferă copilului tău o mulțime de atracții în zilele toride de vară.
  • Design drăguț: salteaua are forma unei balene albastre drăguțe. Ochii, aripioarele, cornul și coada drăguți vă vor încuraja să vă jucați împreună și să vă îmbunătățiți starea de spirit.
  • Mânere confortabile: mânerele plasate deasupra saltelei vor fi utile în timpul nebuniei in apă. Datorită capacității de a le apuca în orice moment, copilul se va simți încrezător și în siguranță.
  • Cadou de Ziua Copilului: fiecare copil va fi fericit cu un astfel de cadou. Văzând o jucărie pentru apă, copilul vede deja momentul în care se joacă cu ea. Când vede gonflabile, vede distracție în apă, multă bucurie și râsete. Oferă-i copilului tău perspectiva de a petrece o vacanță minunată lângă apă și oferă-i o saltea în formă de balenă!
  • Dimensiunile : Salteaua are 152 cm lungime, 114 cm latime. Greutate maxima suportata a saltelei este de 40 kg.
Producător
Cod produs
71065
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel