Rama pentru trei fotografii Forest, MDF

  • Rama foto - amintiri frumoase in trei fotografii
Rama pentru trei fotografii Forest, MDF
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Rama foto - amintiri frumoase in trei fotografii MDF ca material: Cadrul este realizat din MDF durabil și rezistent la deteriorări mecanice. Modelul este stabil și ușor de întreținut. Două modele din care să alegi: Cadrul multiplu pentru comodă este disponibil în două modele: unul cu veveriță, celălalt cu o vulpe. Datorită acestui fapt, poți alege modelul care se potrivește cel mai bine decorului camerei copilului tău. Trei locuri pentru fotografii: Rama vă permite să plasați trei fotografii, ceea ce vă permite să creați o compoziție coerentă din fotografiile preferate. Dimensiuni perfecte pentru o comodă din camera unui bebeluș: Rama are 42,7 cm lungime, 1,4 cm lățime și 14 cm înălțime, ceea ce vă permite să o plasați comod oriunde în cameră. Producator: Forest, rama MDF pentru trei fotografii a fost produsa de brandul olandez Home Styling Collection.
Cod produs
71090
Numărul de sloturi foto
3
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
42,7
Latime (cm)
1,4
Inaltime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel