Lampa de masa, 3 moduri de culoare

Lampa de masa, 3 moduri de culoare
Lampa de masa, 3 moduri de culoare
Lampa de masa, 3 moduri de culoare
Lampa de masa, 3 moduri de culoare
Lampa de masa, 3 moduri de culoare
Lampa de masa, 3 moduri de culoare
409,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lampă de masă modernă - trei nuanțe diferite de lumină în cinci niveluri de luminozitate Lampa de masa cu port USB: Lampa prezentata, datorita numeroaselor setari de iluminare, va fi perfecta atat pe birou cat si pe noptiera. În timp ce lucrați sau vă odihniți, vă puteți încărca comod telefonul, de exemplu, deoarece lampa are un port USB practic. Reglarea luminii în trei etape: puteți ajusta puterea și tipul de lumină în funcție de nevoile dvs. Alegeți lumina albă aproape de lumina zilei când doriți să lucrați. Lumină albă caldă pentru a crea atmosferă. Sau alb neutru. Fiecare pas are încă 5 niveluri de luminozitate. Tehnologia LED: Pe capul cu lungimea de 18 cm si latimea de 3,2 cm, diodele LED sunt distribuite uniform. Aceasta este suprafața optimă pentru ca fluxul luminos să fie suficient de mare. Există, de asemenea, o mică diodă lângă butoanele de pornire, care vă permite să porniți convenabil lampa pe timp de noapte. Trei articulații. Capul lămpii este montat pe un braț construit inteligent. Brațul este format din trei părți legate prin articulații. Datorită acestui lucru, setarea lămpii poate fi ajustată și se poate seta direcția fasciculului de lumină în diferite unghiuri. Design stabil și practic: Lampa de masă este echipată cu o bază mare și stabilă (12,5 x 18,5 cm). Patru butoane situate în partea de jos a brațului sunt suficiente pentru a seta cu ușurință iluminarea dorită.
Producător
Cod produs
76621
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
12,5
Latime (cm)
18,5
Inaltime (cm)
67
colour temperature
3000 K / 6000 K / 4500 K
Putere (W)
max. 10 W
Luminous Flux
500 lm
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel