Dispozitiv de gradina 7in1

  • Instrument de grădină multifuncțional - faceți toate lucrările de grădinărit
  • cu un singur instrument
Dispozitiv de gradina 7in1
Dispozitiv de gradina 7in1
Dispozitiv de gradina 7in1
Dispozitiv de gradina 7in1
Dispozitiv de gradina 7in1
Dispozitiv de gradina 7in1
Dispozitiv de gradina 7in1
Dispozitiv de gradina 7in1
219,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Instrument de grădină multifuncțional - faceți toate lucrările de grădină cu un singur instrument. Instrument multiplu de grădină: Ajutorul inteligent de grădină combină toate uneltele de care aveți nevoie în grădină. Acest lucru garantează o mare economie de timp, bani și spațiu. Designul la îndemână și practic va avea un efect pozitiv asupra confortului dumneavoastră în timp ce îngrijiți grădina. 7 în 1: unealta multifuncțională de grădină vă va ajuta cu diverse sarcini de grădină. Cu ea, puteți replanta cu ușurință plantele, sa greblați pământul, pliviți, tăiați, măsurați și semănați. Este excelent și pentru replantarea florilor pe terasă sau balcon. Pliabil: Datorită articulației mobile, dispozitivul poate fi pliat astfel încât să nu ocupe mult spațiu. De asemenea, puteți seta poziția inițială de lucru în trei poziții - la unghiul de 0°, 90°, 180°. Această soluție îmbunătățește munca și vă permite să efectuați activități de grădină într-o poziție confortabilă. Mâner telescopic: Setul include și un mâner telescopic, variind de la 28 cm la 145 cm. O soluție care este prietenoasă cu coloana vertebrală și genunchi, vă va permite să lucrați în grădină fără să vă aplecați. Materiale durabile: unealta multifuncțională de grădină este fabricată din oțel inoxidabil rezistent la rugină și la deteriorări mecanice. Mânerul este acoperit cu plastic, care este antiderapant și se potrivește confortabil în mână.
Producător
Cod produs
76656
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Lungime (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel