Cărucior pentru furtun de grădină

  • Cărucior pentru furtun de grădină
Cărucior pentru furtun de grădină
Cărucior pentru furtun de grădină
Cărucior pentru furtun de grădină
Cărucior pentru furtun de grădină
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Cărucior pentru furtun de grădină - mobilitate și comandă pentru grădina dvs. Adaptat nevoilor dvs.: Căruciorul este proiectat pentru a ține 40 de metri de furtun de 1/2 inch. Furtunul nu este inclus in set. Materiale durabile: Fabricat din metal cu diametrul de 19 mm și plastic din polipropilenă pentru rezistență și viață lungă. Mobilitate: Datorită celor două roți, căruciorul pentru furtun de grădină este ușor de mutat, ceea ce face udarea plantelor mai ușoară și mai convenabilă. Comandă în grădină: Cu acest cărucior, furtunul de grădină va fi întotdeauna depozitat corespunzător și gata de utilizare. Ușor de utilizat: Căruciorul este ușor de utilizat, făcându-l instrumentul perfect pentru orice grădinar.
Producător
Cod produs
76959
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
35,5
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
49
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel