Furtun de grădină cu suport și adaptor, 10 m

  • Furtun de grădină cu suport și adaptor, 10 m
Furtun de grădină cu suport și adaptor, 10 m
Furtun de grădină cu suport și adaptor, 10 m
Furtun de grădină cu suport și adaptor, 10 m
Furtun de grădină cu suport și adaptor, 10 m
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Furtun de grădină cu suport, mâner și vârf, 10 m - o soluție completă pentru grădină. Kit complet: Setul include un furtun de grădină de 10 metri, un pistol de udare cu 7 moduri și 3 conectori. Durabilitate: Furtunul de grădină este fabricat din material durabil pentru o durată lungă de viață și rezistență la intemperii. Depozitare ușoară: Setul include un suport de montare pe perete pentru depozitare și organizare ușoară. Versatilitate: Pistolul de udare oferă 7 moduri diferite, permițându-vă să reglați debitul de apă pentru diferite aplicații de grădină. Ușor de instalat: Setul este ușor de instalat și nu necesită instrumente suplimentare, făcându-l perfect pentru orice grădinar.
Producător
Cod produs
77045
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
19,5
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel