Dispenser de sapun lichid din bambus

  • Dozator modern de săpun cu capac din bambus și blat cromat. Polistiren rezistent și ușor de curățat. Dimensiuni: 7x7x17,5 cm
Dispenser de sapun lichid din bambus
Dispenser de sapun lichid din bambus
Dispenser de sapun lichid din bambus
Dispenser de sapun lichid din bambus
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Evidențiază stilul băii tale cu un dozator de săpun cu capac din bambus. Design modern: Dozatorul de săpun cu capac din bambus și blat cromat adaugă un stil modern oricărei băi. Materiale durabile: Fabricate din polistiren durabil, cu un capac din bambus pentru durabilitate și aspect estetic. Ușor de curățat: Cu o suprafață netedă și materiale ușor de curățat, acest dozator este ușor de păstrat curat. Dimensiuni practice: Dozatorul de 7x7x17,5 cm se potrivește perfect în majoritatea chiuvetelor fără a ocupa prea mult spațiu. Ușurință în utilizare: Datorită dozatorului cromat convenabil, săpunul este ușor de aplicat, iar capacul din bambus asigură durabilitate și utilizare fără probleme.
Cod produs
77113
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
7,5
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
17,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel