Glob decorativ retro, din lemn, 32 cm

  • Glob decorativ retro, din lemn, 32 cm
Glob decorativ retro, din lemn, 32 cm
Glob decorativ retro, din lemn, 32 cm
Glob decorativ retro, din lemn, 32 cm
Glob decorativ retro, din lemn, 32 cm
179,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Glob, decorativ cu diametrul de 18 cm - un element practic și decorativ al decorului. Decorare practică: Globul decorativ în stil retro este un decor original pentru aproape orice cameră. Designul său funcțional va atrage atenția oaspeților. Manopera solida: Globul a fost realizat cu grija, ceea ce asigura aspectul estetic si durabilitatea produsului. Va servi ca gadget educațional pentru mulți ani. Baza rustica: Baza de bronz a globului ii adauga un farmec rustic. Se potrivește perfect cu diverse stiluri de interior. . Hărți geografice precise: Globul are hărți precise, ceea ce îl face un instrument excelent pentru învățarea geografiei. Puteți descoperi diferite colțuri ale lumii și vă puteți extinde cunoștințele într-un mod atractiv. Explorați lumea în stil retro: Acest glob retro fermecător vă permite să explorați lumea. Adaugă-l în interiorul tău și bucură-te de învățarea geografiei și a unui element frumos și decorativ în același timp.
Producător
Cod produs
77332
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
19,5
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
32
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel