Ceas pentru masa Marion, auriu, Ø 12 cm

  • Ceas pentru masa Marion, auriu, Ø 12 cm
Ceas pentru masa Marion, auriu, Ø 12 cm
Ceas pentru masa Marion, auriu, Ø 12 cm
Ceas pentru masa Marion, auriu, Ø 12 cm
Ceas pentru masa Marion, auriu, Ø 12 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ceas pentru masa Marion, auriu, Ø 12 cm. Forma originală: Ceasul în picioare Marion se remarcă prin cadrul său auriu, care îi adaugă eleganță. Este complementul perfect pentru a adăuga glamour și stil sufrageriei sau dormitorului dvs. Mecanism precis: Ceasul este alimentat de o baterie AA și asigură o funcționare precisă și afișare precisă a orei. Ceasul nu este doar un frumos element decorativ, ci și un instrument practic pentru a ține evidența timpului. Dimensiune compactă: Ceasul Marion are un diametru de 12 cm, o înălțime cu piciorul de 15 cm și o lățime de 9,5 cm, ceea ce îl face să se potrivească perfect pentru o comodă mică, raft sau birou. Datorită dimensiunilor sale compacte, îi puteți schimba poziția la discreția dvs. Construcție din metal: Ceasul este din metal, ceea ce garantează stabilitatea acestuia. Rama aurie este originală și reprezintă un accent decorativ spectaculos. Decor elegant: Ceasul auriu Marion nu numai că iti arata ora, ci are și o funcție decorativă. Designul și culoarea sa unică adaugă caracter interiorului, creând o atmosferă armonioasă.
Producător
Cod produs
77339
Baterie
neincluse
Tip alimentare
1 baterie AA
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel