Ceas de perete Rivi, metal, Ø 28 cm

  • Ceas de perete Rivi, metal, Ø 28 cm
Ceas de perete Rivi, metal, Ø 28 cm
Ceas de perete Rivi, metal, Ø 28 cm
Ceas de perete Rivi, metal, Ø 28 cm
Ceas de perete Rivi, metal, Ø 28 cm
Ceas de perete Rivi, metal, Ø 28 cm
Ceas de perete Rivi, metal, Ø 28 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Ceas de perete Rivi - eleganță și armonie

  • Design elegant: Ceasul de perete Rivi este o combinație de eleganță și modernitate. Cadranul său metalic de culoarea salvie îi conferă un farmec subtil care se potrivește perfect în diverse aranjamente interioare.
  • Detaliu unic: Acest ceas iese în evidență datorită pendulului său suspendat de culoare aurie, care îi sporește caracterul. Nu este doar un instrument practic pentru a vedea ora, ci și un element decorativ care atrage atenția și adaugă un farmec aparte camerei tale.
  • Limbi aurii: Limbile aurii pe fundalul unui cadran de salvie asigură lizibilitatea citirii orei. Marcatoarele orare clare facilitează verificarea rapidă a orei curente, ceea ce este util în special în viața de zi cu zi.
  • Cadran metalic: Cadranul ceasului este găzduit într-un cerc metalic solid care îi îmbunătățește aspectul elegant.
  • Culoare salvie plăcută: Culoarea salvie a cadranului conferă acestui ceas un caracter subtil și armonios. Se armonizează perfect cu diverse culori și accesorii, creând o atmosferă calmă și domoală în cameră.
Producător
Cod produs
77402
Tip alimentare
1 baterie AA
Baterie
neincluse
Culoarea dominantă
oliv
Material dominant
metal
Lungime (cm)
28
Inaltime (cm)
38
Diametru (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel