Balansoar din lemn Balena, 41,5 x 29,5 x 63,5 cm

  • Balansoar din lemn Balena, 41,5 x 29,5 x 63,5 cm
Balansoar din lemn Balena, 41,5 x 29,5 x 63,5 cm
459,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Balena din lemn - o aventură plină de bucurie pe valurile imaginației

  • Design unic de balenă: Acest balansoar din lemn are o balenă adorabilă care vă transportă copilul într-o lume a aventurii pe mare. Designul unic și forma unei balene adaugă farmec și caracter.
  • Stalpi stabili pentru joc în siguranță: Eeste echipat cu stâlpi solidi care asigură stabilitate în timpul jocului. Datorită lor, copilul tău se poate legăna în siguranță și confortabil, bucurându-se de o aventură plină de bucurie pe valurile imaginației.
  • Combinație frumoasă de culori ale lemnului și detalii albastre: Are o culoare naturală a lemnului care îi adaugă farmec și căldură. În plus, detaliile albastre îi conferă un accent de culoare și amintesc de tema mării.
  • Dimensiune: Are dimensiuni de 41,5 x 29,5 x 63,5 cm, ceea ce îl face confortabil pentru copil. Îi oferă posibilitatea de a se balansa liber și de a se bucura de distracție.
  • Fabricat din lemn de înaltă calitate: Este fabricat din lemn de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea și soliditatea structurii. De asemenea, este sigur pentru copil, deoarece materialul nu conține substanțe nocive.
Cod produs
77442
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
63,5
Latime (cm)
33,5
Inaltime (cm)
41
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel