Mascota, balena de plus, 64 cm

  • Mascota, balena de plus, 64 cm
Mascota, balena de plus, 64 cm
Mascota, balena de plus, 64 cm
Mascota, balena de plus, 64 cm
Mascota, balena de plus, 64 cm
Mascota, balena de plus, 64 cm
Mascota, balena de plus, 64 cm
Mascota, balena de plus, 64 cm
169,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mascota, balenă de pluș, 64 cm - prietenul și tovarășul de joacă al copilului tău

  • Mascotă confortabilă: Această mascota balenă de pluș este însoțitorul perfect pentru copii. Datorită moliciunii, oferă o plăcere de neegalat atunci când vă îmbrățișați.
  • Design drăguț: Balena este realizată într-un stil drăguț, care atrage atenția copiilor. Culorile sale moi și chipul zâmbitor o fac un obiect irezistibil.
  • Materiale de înaltă calitate: Această mascota este fabricată din poliester de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. Acest material este moale, durabil și ușor de curățat, făcându-l alegerea perfectă pentru copiii de toate vârstele.
  • Dimensiune: Cu o înălțime impresionantă de 64 cm, această balenă de pluș este suficient de mare pentru ca cei mici să se îmbrățișeze, să se joace și să își dezvolte imaginația. Este, de asemenea, mascota de somn perfectă și însoțitorul de călătorie.
  • Siguranța pentru copii: Mascota a fost realizată cu grijă, având în vedere siguranța copiilor. Nu conține elemente ascuțite care ar putea pune în pericol copiii. Este un produs conceput având în vedere bucuria și siguranța copiilor.
Cod produs
77444
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
64
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel