Perna ddecorativa Strawberry, 38 cm

  • Perna ddecorativa Strawberry, 38 cm
Perna ddecorativa Strawberry, 38 cm
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Pernă, pentru copii - un plus la camera unui copil cu un motiv de fructe

  • Drăguța și moale: Această pernă în formă de căpșuna nu este doar drăguță, ci și foarte moale și plăcută la atingere. Oferă copiilor confort în timp ce dorm, se odihnesc sau se joacă.
  • Dimensiunea perfectă pentru copii: Dimensiunea pernei este de 38 cm, ceea ce o face potrivită pentru copii. Le oferă posibilitatea de a se îmbrățișa cu ea și le oferă un sentiment de siguranță și plăcere.
  • Sigura pentru copii: Perna este realizată din materiale care sunt sigure pentru copii. Poți fi sigur că copilul tău este protejat de substanțele nocive atunci când folosești această perna.
  • Ușor de curățat: Perna este ușor de păstrat curata. Poate fi spălata manual sau la mașină pe un ciclu delicat pentru îngrijire ușoară și prospețime.
  • Un cadou grozav pentru un copil: Această pernă de pluș poate fi un cadou grozav pentru un copil. Aspectul său fermecător și textura plăcută o vor face un cadou care va aduce multă bucurie și zâmbet.
Cod produs
77451
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
47
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel