Gratar pe gaz Neka, Plachta 2 arzatoare

  • Grătar cu gaz - pentru iubitorii de grătar și fanii frigăruilor de legume
Gratar pe gaz Neka, Plachta 2 arzatoare
Gratar pe gaz Neka, Plachta 2 arzatoare
Gratar pe gaz Neka, Plachta 2 arzatoare
Gratar pe gaz Neka, Plachta 2 arzatoare
949,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un mic grătar cu gaz - pentru iubitorii de grătar și fanii frigăruilor de legume Pentru oricine iubește mâncarea la grătar: grătarul cu gaz Neka cu 2 arzătoare este soluția perfectă pentru toți iubitorii de grătar. Indiferent dacă sunteți un bucătar cu experiență sau un entuziast începător, acest grătar vă va permite să pregătiți mâncăruri delicioase în aer liber și să vă bucurați de gustul unic al alimentelor. O modalitate convenabilă de a pregăti mâncăruri aromate: Gătitul pe un grătar cu gaz Neka are multe avantaje. Cu doua arzatoare si o suprafata mare de gratar (44 x 36 cm), puteti prepara usor si uniform o varietate de alimente. Gratarul pastreaza aromele naturale, in special pentru preparate delicate precum pestele. Gratarul este usor de folosit, datorita aprinderii electrice convenabile, iar spatiul special scurge excesul de grasime, facandu-l usor de curatat. Dimensiunile totale ale produsului sunt 49 x 41 x 14,5 cm. Dimensiunile rezervorului sunt de 46 x 38 cm. Construcție durabilă: grătarul cu gaz Neka este realizat din metal durabil, ceea ce îi garantează durabilitatea și rezistența la condițiile meteorologice. Construcția solidă asigură stabilitate și siguranță în timpul grătarului, iar culoarea sa neagră îi conferă un aspect modern. Totuși, aspectul nu este cel mai important lucru aici, ci capacitatea de a pregăti mâncăruri delicioase ori de câte ori ai chef. Potriviți modul de funcționare la tipul de mâncare: grătarul cu gaz Neka are multe caracteristici practice care îl fac mai ușor de utilizat. Controlul dublu independent al arzatoarelor va permite sa controlati temperatura si sa o reglati la diferite tipuri de vase. Grătarul mic este compatibil cu capacul corespunzător (66918) pentru protecție împotriva intemperiilor. Amintiți-vă că puteți utiliza capacul numai când grătarul este oprit și răcit. Garantie: Gratarul pe gaz Neka este acoperit de o garantie de 2 ani la plita si de 3 ani la celelalte piese. Puteți fi siguri că investiți într-un produs de calitate care vă va oferi satisfacție pe termen lung la grătar.
Producător
Cod produs
77550
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
41
Latime (cm)
14,5
Inaltime (cm)
49
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel