Cărucior de baie Mayaj cu roți, metalic

  • Cărucior de baie Mayaj cu roți, metalic
Cărucior de baie Mayaj cu roți, metalic
Cărucior de baie Mayaj cu roți, metalic
Cărucior de baie Mayaj cu roți, metalic
Cărucior de baie Mayaj cu roți, metalic
229,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft de baie pe roti, metal - si mai mult spatiu chiar si intr-o baie mica. Design modern și funcțional: Acest cărucior de baie subțire din metal pe roți este o soluție excelentă pentru orice baie. Este deosebit de practic pentru băile mici. Raftul este mobil, așa că îl puteți muta. Ușurință de mișcare: Datorită roților, căruciorul este ușor de mutat, oferind acces rapid la toate articolele depozitate. De menționat că roțile pot fi blocate. Durabilitate și rezistență: Căruciorul este fabricat din fier, ceea ce îi garantează durabilitatea și stabilitatea. Fiecare raft poate rezista la o sarcină de până la 5 kg. Ușor de asamblat: Căruciorul de baie este ușor de asamblat, ceea ce vă permite să îl plasați rapid și ușor oriunde în baie. Dimensiuni compacte: Datorită dimensiunilor sale (24,5 x 7 x 26 cm), căruciorul este ideal pentru utilizare în orice colț, indiferent de dimensiunea băii dumneavoastră.
Cod produs
77581
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
24,5
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
75
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel