Cuier de perete, 10 cârlige, 43,9 cm

  • Cuier de perete, 10 cârlige, 43,9 cm
Cuier de perete, 10 cârlige, 43,9 cm
Cuier de perete, 10 cârlige, 43,9 cm
Cuier de perete, 10 cârlige, 43,9 cm
Cuier de perete, 10 cârlige, 43,9 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Măriți spațiul pentru haine cu un cuier de ușă cu 10 cârlige rotunde. Practicitate și funcționalitate: Cuierul pentru ușă cu 10 cârlige este o soluție excelentă pentru depozitarea hainelor și accesoriilor. Va găzdui perfect paltoane, genți, eșarfe, pălării și multe alte articole, ajutând să vă mențineți casa ordonată. Design elegant: Cuierul are o culoare neagră elegantă, care se va potrivi cu ușurință cu diverse stiluri de interior. A fost proiectat având în vedere eleganța și funcționalitatea. Un plus interesant sunt cârligele sub formă de bile care împiedică hainele să alunece de pe cuier. Instalare fără probleme: Cuierul este ușor de atașat la orice ușă, nu sunt necesare instrumente sau abilități suplimentare. Perfect pentru persoanele care apreciază confortul. Materiale de înaltă calitate: Cuierul este fabricat din oțel solid, ceea ce asigură rezistența și longevitatea produsului. Dimensiuni perfecte: 43,9 cm lungime, 11,5 cm adâncime și 16,7 cm înălțime - este o alegere excelentă pentru un apartament mic. Designul mobil și ușor de asamblat oferă suficient spațiu pentru depozitarea hainelor fără a ocupa prea mult spațiu pe ușă.
Cod produs
77677
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
43,9
Latime (cm)
11,5
Inaltime (cm)
16,7
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel