Cuier de podea in forma de copac, bambus, înălțime 177 cm

  • Cuier de podea in forma de copac, bambus, înălțime 177 cm
Cuier de podea in forma de copac, bambus, înălțime 177 cm
Cuier de podea in forma de copac, bambus, înălțime 177 cm
Cuier de podea in forma de copac, bambus, înălțime 177 cm
Cuier de podea in forma de copac, bambus, înălțime 177 cm
269,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cuier de podea in forma de copac, bambus, înălțime 177 cm. Eleganță naturală: Cuierul Tree este realizat din bambus, ceea ce îi conferă un aspect natural și elegant. Culoarea neutră, bej, se potrivește cu ușurință în multe stiluri de interior. Functionalitate: Cuierul ofera o multime de spatiu de depozitare pentru haine si accesorii. Designul său unic, asemănător unui copac, subliniază în plus stilul și caracterul interiorului. Pe cârligele de sus, puteți pune cu ușurință paltoane, jachete sau o geantă de mână. Pe cele două rafturi inferioare puteți pune la îndemână pungi de cumpărături sau chei. Astfel vor fi mereu la îndemână. Auto-asamblare: Necesită auto-asamblare, ceea ce vă permite să-l adaptați la propriile nevoi. În ciuda acestui fapt, asamblarea este simplă și rapidă, nu necesită abilități sau instrumente speciale. Durabilitate și robustețe: Bambusul din care este fabricat cuierul este un material binecunoscut cu o mare rezistență și durabilitate. Dimensiuni: Are 177 cm înălțime, 38 cm lățime și 38 cm adâncime, ceea ce îl face atât compact, cât și oferă mult spațiu de depozitare pentru diverse articole.
Cod produs
77678
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
177
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel