Organizator pentru pantofi de agățat pe ușă, pentru 30 de perechi de pantofi

  • Organizator pentru pantofi de agățat pe ușă, pentru 30 de perechi de pantofi
Organizator pentru pantofi de agățat pe ușă, pentru 30 de perechi de pantofi
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Organizator pentru pantofi de agățat pe ușă, pentru 30 de perechi de pantofi. Economisește spațiu: Acest organizator de pantofi este soluția perfectă de depozitare pentru până la 30 de perechi de pantofi, economisind spațiu în casa ta și păstrând lucrurile ordonate. Poate fi agățat cu ușurință pe ușă, astfel încât să nu ocupe spațiu suplimentar pe podea. Este o soluție ideală în garsoniere, unde fiecare loc este important. Design elegant și practic: Culoarea neagră și designul modern fac ca organizatorul să se potrivească în orice interior. Nu este doar funcțional, ci și elegant. Auto-asamblare: Organizatorul solicită auto-asamblare. Cu toate acestea, este o procedură simplă și rapidă care nu necesită instrumente sau abilități specializate. Materiale durabile: Fabricat din fier, organizatorul de pantofi nu este doar plăcut din punct de vedere estetic, ci și durabil și rezistent la deteriorare. Dimensiuni: Organizatorul are 55 cm latime, 21 cm adancime si 159 cm inaltime, oferindu-ti suficient spatiu pentru toate perechile de pantofi.
Cod produs
77680
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
55
Latime (cm)
21
Inaltime (cm)
159
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel