Platou pentru tort Elise, sticla, Ø 28 cm

  • Platou pentru tort Elise, sticla, Ø 28 cm
Platou pentru tort Elise, sticla, Ø 28 cm
Platou pentru tort Elise, sticla, Ø 28 cm
Platou pentru tort Elise, sticla, Ø 28 cm
Platou pentru tort Elise, sticla, Ø 28 cm
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Platou pentru tort Elise, sticla, Ø 28 cm. O modalitate frumoasă de a vă prezenta produsele de copt de casă: Suportul pentru prăjituri Elise este modalitatea perfectă de a vă prezenta produsele. Datorită acestuia, prăjitura sau prăjiturile vor căpăta un aspect elegant și vor avea un gust și mai bun. Platou de sticlă: Este realizat din sticlă de înaltă calitate, care este durabilă și ușor de curățat. Datorită acestui lucru, va servi mulți ani. Dimensiune: Are un diametru de 28 cm, ceea ce il face ideal pentru a servi prajituri si placinte. Înălțimea sa (8,5 cm) oferă suficient spațiu pentru un aluat crescut sau o prăjitură elegantă. Design elegant: Adaugă eleganță oricărei mese și se potrivește cu diferite stiluri de decorare. Indiferent dacă pregătiți o cină festivă sau doar doriți să serviți ceva dulce în fiecare zi, acest platou va fi alegerea perfectă. Ușor de depozitat: Se potrivește cu ușurință pe un raft, astfel încât nu ocupă mult spațiu în dulap sau cămară.
Cod produs
77682
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
28
Inaltime (cm)
8,5
Diametru (cm)
28
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel