Suport pentru 6 sticle de vin Rivi

  • Suport pentru 6 sticle de vin Rivi
Suport pentru 6 sticle de vin Rivi
Suport pentru 6 sticle de vin Rivi
Suport pentru 6 sticle de vin Rivi
Suport pentru 6 sticle de vin Rivi
179,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Raft pentru vin Rivi - un loc elegant si practic pentru sticlele tale de vin. Design elegant: Suportul de vin metalic Rivi este un plus elegant pentru orice bucătărie, sufragerie. Finisajul său auriu îi conferă eleganță, iar designul minimalist îl face potrivit pentru majoritatea stilurilor de interior. Practic și convenabil: Raftul Rivi poate ține până la 6 sticle de vin, permițând utilizarea eficientă a spațiului. Datorită acestuia, sticlele tale preferate vor fi mereu la îndemână și, în același timp, vor fi depozitate în siguranță. Materiale durabile: Produsul este realizat din metal și lemn de paulownia, ceea ce îi asigură longevitatea și rezistența la deteriorare. Acest suport pentru vinuri vă va servi ani de zile, iar construcția sa va asigura depozitarea stabilă a vinului dumneavoastră. Dimensiune compactă: Cu dimensiunile de 29 x 19,5 x 28,5 cm, raftul pentru vinuri Rivi este compact, dar încăpător. Îl poți așeza cu ușurință pe blatul de bucătărie, raft sau bar. Ușor și portabil: Cântărind doar 600 de grame, suportul Rivi este ușor de mutat, permițându-vă să vă rearanjați cu ușurință depozitul de vin în funcție de nevoile dvs.
Producător
Cod produs
77755
Număr maxim de sticle
6
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
19,5
Inaltime (cm)
28,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel