Planta artificiala Ali

  • Planta artificiala Ali
Planta artificiala Ali
Planta artificiala Ali
Planta artificiala Ali
Planta artificiala Ali
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor pentru agățat - plantă artificială Senecio Ali într-un ghiveci de ceramică pe un șnur de macrame de bumbac.

  • Accent natural: Decorul suspendat de 13 x 90 cm este modalitatea perfectă de a-ți decora mobilierul și de a-i conferi un farmec natural. Frunzele dense ale plantei artificiale Senecio Ali creează un decor eficient care se potrivește în diverse interioare - de la sufragerie și bucătărie până la balcon.
  • Ghiveci din ceramică: Planta este așezată într-un ghiveci din ceramică de 10 x 8,5 cm. Un ghiveci elegant adaugă stil și stabilitate întregului decor, creând un aspect armonios.
  • Nu necesită îngrijire: Planta artificială Senecio Ali nu necesită udare sau îngrijire. Este o soluție ideală pentru persoanele care doresc să aibă plante acasă, dar nu au timp pentru îngrijirea lor zilnică.
  • Detaliu boem: Cordonul din bumbac macrame de care este agatat decorul îi conferă o senzație boho. Detaliile delicate introduc o potrivire perfectă pentru stilurile boho, scandinave sau eclectice.
  • Ușor de asamblat: Decorul pentru agățat poate fi montat cu ușurință pe un șnur de macrame din bumbac. Datorită montării solide, decorul va încânta mult timp.
Producător
Cod produs
77792
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
92
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel