Perdea cu inele, model frunze, 140 x 240 cm

  • Perdea cu inele, model frunze, 140 x 240 cm
Perdea cu inele, model frunze, 140 x 240 cm
Perdea cu inele, model frunze, 140 x 240 cm
Perdea cu inele, model frunze, 140 x 240 cm
Perdea cu inele, model frunze, 140 x 240 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Perdea lungă cu model frunze, 240 cm - decor fereastră.

  • Montarea pe tijă: Perdeaua este echipată cu inele, ceea ce permite agățarea ușoară și convenabilă pe o tijă. Este o soluție practică care facilitează amenajarea și reglarea perdelei la nevoile dumneavoastră.
  • Dimensiune mare: Dimensiunile perdelei sunt de 140 x 240 cm. Se potrivește perfect cu diferite dimensiuni de ferestre.
  • Ușor de curățat: Poliesterul este ușor de curățat. Vă puteți bucura de aspectul estetic al perdelei pentru o lungă perioadă de timp fără nicio grijă.
  • Utilizare multifuncțională: Această perdea este perfectă pentru diferite încăperi. Oferă nu doar un aspect estetic, ci și intimitate. Creează o atmosferă calmă, intimă în interiorul tău.
  • Motiv verde de frunze pe margini: Există un model de frunze verzi pe marginile perdelei, care adaugă un farmec natural. Este un detaliu subtil care îmbogățește întreaga compoziție.
Producător
Cod produs
77794
sposób zawieszania
przelotki
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
140
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel