Uscător de rufe pliabil Alainte

  • Uscător de rufe pliabil Alainte
Uscător de rufe pliabil Alainte
489,99 RON
279,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (210,00 RON).

Uscător rufe lung Alainte, aluminiu, 187 cm

  • Design extensibil: Uscătorul de rufe Alainte este ușor de instalat și pliat. Dimensiunile uscătorului pliat sunt 131 x 61 x 2 cm, ceea ce îl face compact și ușor de depozitat în spații restrânse.
  • Spațiu de uscare: Uscătorul are un spațiu total de uscare de 20 de metri, ceea ce vă permite să agățați mai multe rufe în mod convenabil. Nu trebuie să vă faceți griji pentru lipsa spațiului chiar și cu o cantitate mare de haine.
  • Construcție ușoară și durabilă: Uscătorul Alainte este fabricat din aluminiu, făcându-l ușor, dar durabil în același timp. Îl poți muta liber și îl poți așeza în locul dorit, fără prea mult efort.
  • Dimensiunile uscătorului desfășurat: Când uscătorul este desfășurat, dimensiunile acestuia sunt 187 x 61 x 94 cm. Acest lucru vă oferă suficient spațiu pentru a vă usca hainele în mod eficient.
  • Materiale de calitate: Uscătorul este fabricat din aluminiu, ceea ce garantează durabilitate și rezistență la coroziune. Elementele de montare sunt din plastic, ceea ce asigură conexiuni solide și stabilitatea structurii.
Cod produs
77799
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
187
Latime (cm)
61
Inaltime (cm)
94
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel