Uscător de rufe pliabil Gimi

  • Uscător de rufe pliabil Gimi
Uscător de rufe pliabil Gimi
479,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Uscător de rufe din plastic gri Gimi, extensibil

  • Structură extensibilă: Uscătorul de rufe are funcția de desfacere și pliere. Dimensiunile uscătorului desfășurat sunt 182 x 55 x 88 cm, iar la pliat 126 x 54 x 9 cm. Această soluție practică permite depozitarea în locuri cu spațiu limitat.
  • Construcție stabilă: Uscătorul cântărește 5,2 kg și are o construcție stabilă. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că uscătorul nu se va răsturna în timp ce uscați rufele.
  • Zona spațioasă: Uscătorul oferă 20 de metri spațiu de uscare, ceea ce vă permite să agățați mai multe haine. Datorită acestui fapt, puteți usca atât rufele mici, cât și cele mari, fără să vă faceți griji pentru lipsa spațiului.
  • Culoare și material: Culoarea gri se potrivește perfect cu majoritatea interioarelor. Plasticul este ușor de curățat și rezistent la condițiile meteorologice.
  • O soluție practică pentru utilizarea de zi cu zi: Un uscător de rufe pliabil este o necesitate în orice casă. Este o soluție ideală pentru persoanele care apreciază funcționalitatea și economia de spațiu.
Cod produs
77800
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
182
Latime (cm)
55
Inaltime (cm)
88
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel