Cos pentru depozitare, 31 x 31 cm, Manille

  • Cos pentru depozitare, 31 x 31 cm, Manille
Cos pentru depozitare, 31 x 31 cm, Manille
Cos pentru depozitare, 31 x 31 cm, Manille
Cos pentru depozitare, 31 x 31 cm, Manille
Cos pentru depozitare, 31 x 31 cm, Manille
159,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cos pe cadru metalic, 31 x 31 x 31 cm.

  • Funcțional și elegant: Coșul de cosmetice Mix n'modul este soluția perfectă pentru depozitarea și organizarea produselor cosmetice. Fabricat din împletitură de bumbac pe un cadru metalic solid, asigură durabilitate și aspect estetic.
  • Capacitate 19 l: Coșul are o capacitate de până la 19 litri. Este ideal pentru depozitarea mai multor produse cosmetice, accesorii de machiaj și alte obiecte mici.
  • Dimensiuni compacte: Coșul măsoară 31 x 31 x 31 cm. Nu ocupa mult spatiu, dar este foarte incapator. Oferă acces convenabil la articolele stocate.
  • Culoare universală: Culoarea neagră a coșului îi conferă un aspect elegant, care se potrivește perfect cu diverse stiluri de interior. Impletitura de bumbac pe un cadru metalic ii adauga farmec.
  • Soluție practică: Coșul este practic de utilizat datorită cadrului metalic, care asigură stabilitate și durabilitate. Îl puteți transporta cu ușurință și îl puteți plasa în diferite locuri, oferind depozitare convenabilă pentru produsele dvs. cosmetice.
Cod produs
77809
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
31
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel