Umeras pentru usa cu 4 carlige

  • Umeras pentru usa cu 4 carlige
Umeras pentru usa cu 4 carlige
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș metalic cu patru cârlige din lemn, montare ușoară pe ușă.

  • Funcționalitate și estetică: Un cuier cu patru cârlige din lemn permite depozitarea practică și îngrijită a hainelor, genților, cheilor și altor articole. Designul său simplu, minimalist și cârligele din lemn natural adaugă stil interiorului tău.
  • Asamblare ușoară fără unelte: Cuierul pentru ușă este ideal pentru încăperile mici în care nu există spațiu pentru dulapuri sau umerase tradiționale. Îl puteți monta cu ușurință fără unelte - pur și simplu puneti-l pe o ușă sau altă suprafață plană. În plus, cuierul este echipat cu spumă care protejează ușa de zgârieturi și previne alunecarea cuierului.
  • Construcție durabilă: Fabricat din metal și lemn de cireș, cuierul este durabil. Greutatea sa redusă (0,2 kg) vă permite să schimbați locul.
  • Dimensiuni optime: Dimensiunile cuierului sunt 11,8 x 10,1 x 8,9 cm. Indiferent dacă îl folosiți în hol, baie sau dormitor, cuierul vă va oferi mult spațiu suplimentar de depozitare, în timp ce ocupă puțin spațiu.
  • Confort și stil: Cuierul are o culoare neagră care se potrivește cu diverse aranjamente interioare și le adaugă un caracter modern. Cârligele din lemn, rotunde, nu sunt doar practice, dar adaugă și naturalețe. Datorită acestui cuier, îți poți păstra casa ordonată, fără a compromite estetica.
Cod produs
77821
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
11,8
Latime (cm)
10,1
Inaltime (cm)
18,9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel