Cos pentru rufe Manille, 42 L

  • Cos pentru rufe Manille, 42 L
Cos pentru rufe Manille, 42 L
Cos pentru rufe Manille, 42 L
Cos pentru rufe Manille, 42 L
Cos pentru rufe Manille, 42 L
259,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Recipient pentru rufe, coș țesut cu sac și capac, 40 x 61 cm.

  • Soluție practică: Recipientul pentru rufe Manille este soluția perfectă pentru depozitarea hainelor murdare. Echipat cu un sac de rufe detașabil, permite sortarea ușoară și convenabilă a hainelor.
  • Textură originală: Coșul de rufe are o textură țesută care adaugă un aspect elegant. Nu numai că își îndeplinește sarcina practică, dar se potrivește și din punct de vedere estetic în amenajarea băii dumneavoastră.
  • Capacitate și dimensiuni: Capacitatea coșului este de 42 de litri, ceea ce oferă mult spațiu pentru depozitarea hainelor. Dimensiunile sale sunt de 40 cm în diametru și 61 cm în înălțime. Este suficient de mare pentru a găzdui mai multe haine.
  • Utilizare convenabilă: Sacul de rufe detașabil facilitează transportul rufelor murdare la mașina de spălat, asigurând caracterul practic și confortul de utilizare.
  • Constructie usoara si durabila: In ciuda capacitatii sale, cosul este usor (aprox. 2 kg) - faciliteaza mutarea lui in locul dorit. Coșul are o structură metalică, ceea ce asigură utilizarea pe termen lung.
Cod produs
77840
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
40
Inaltime (cm)
61
Capacite (ml)
42000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel