Cos pentru fructe, 28 cm

  • Cos pentru fructe, 28 cm
Cos pentru fructe, 28 cm
Cos pentru fructe, 28 cm
Cos pentru fructe, 28 cm
Cos pentru fructe, 28 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Coș de depozitare rotund țesut, 28 x 11,5 cm.

  • Structură împletită:Coșul cu un diametru de 28 cm arată elegant datorită structurii sale țesute. Va adăuga o notă naturală bucătăriei sau sufrageriei dvs., creând o atmosferă plăcută.
  • Dimensiuni practice: Coșul are dimensiunile de 28 x 11,5 cm - este ideal pentru depozitarea fructelor, pâinii, micilor alimente sau accesoriilor decorative. Forma rotundă oferă mult spațiu și în același timp ocupă puțin spațiu.
  • Utilizare funcțională: Coșul de fructe țesut este perfect pentru bucătărie sau sufragerie, ajutându-vă să depozitați și să organizați fructele proaspete. Îl poți folosi și ca element decorativ.
  • Utilizare multifuncțională: Coșul este un element practic pentru depozitare și organizare. Poate fi folosit ca un cos pentru fructe, paine sau mici produse alimentare, dar poate fi folosit si ca organizator pentru cosmetice, bijuterii sau accesorii. Versatilitatea sa il face un element de neinlocuit in orice incapere, asigurand ordinea.
Cod produs
77844
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
11,5
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel