Platou din bambus cu două niveluri

  • Platou de bambus cu două etaje - construcție ușoară, stabilă și durabilă din bambus, dând un aspect estetic și funcțional fiecărei mese.
Platou din bambus cu două niveluri
Platou din bambus cu două niveluri
Platou din bambus cu două niveluri
Platou din bambus cu două niveluri
84,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Platou de bambus - construcție ușoară, stabilă și durabilă Tip: Platou cu două niveluri din bambus cu granulație îngustă, cu un suport metalic acoperit cu vopsea pulbere neagră. Dimensiuni: Dimensiunea este de 25x25x23,5 cm, ceea ce il face practic si atractiv din punct de vedere estetic pe orice masa. Greutate: Fiecare platou cântărește 550 de grame - este ușor, dar stabil și durabil. Design: Sunt disponibile două forme diferite - triunghiulară și pătrată. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici unice care adaugă farmec oricărui aranjament de masă. Materiale: Platoul este realizat din bambus, un material regenerabil și durabil, iar suportul său este acoperit cu pulbere neagră pentru eleganță și stil.
Cod produs
77893
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
23,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel