Covor rotund pentru copii Curcubeu cu franjuri, bumbac, Ø 90 cm

  • Covor rotund pentru copii Curcubeu cu franjuri, bumbac, Ø 90 cm
Covor rotund pentru copii Curcubeu cu franjuri, bumbac, Ø 90 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor decorativ pentru camera copiilor, un covor colorat, din bumbac, cu diametrul de 90 cm.

  • Temă curcubeu colorat: Covorul este decorat cu un motiv de curcubeu și nori care aduce o stare de bucurie în camera unui copil. Acest model vesel încurajează jocul creativ.
  • Confecționat din bumbac moale: Covorul este din bumbac, care este moale și plăcut la atingere. Datorită acestui fapt, copilul dumneavoastră va avea un loc confortabil în care să se așeze, să se întindă și să se joace.
  • Franjuri decorativi: Covorul are franjuri decorativi pe margine care îi adaugă farmec și caracter. Bejul deschis se potrivește bine cu motivul curcubeu, creând o compoziție armonioasă în camera copilului. Culorile universale fac posibilă amplasarea covorului și în dormitor sau sufragerie.
  • Instrucțiuni de îngrijire: Covorul se poate spăla doar manual.
  • Multifuncțional și confortabil: Covorul pentru copii cu diametrul de 90 cm poate fi folosit ca un covoraș pentru un colț de joacă, oferind o suprafață moale pentru a se așeza și a se întinde. Poate fi, de asemenea, un element decorativ al camerei, adăugându-i farmec și culoare.
Cod produs
77905
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
bumbac
Inaltime (cm)
1
Diametru (cm)
90
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel