Cap de dus din ABS, Ø 7 cm

  • Cap de dus din ABS, Ø 7 cm
Cap de dus din ABS, Ø 7 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Cap de duș din ABS cromat, 11 x 9 x 26 cm.

  • Formă simplă: Capul de duș are o formă standard. Finisajul său cromat se potrivește cu aproape orice aranjament de baie.
  • Rezistența la umiditate: Capul de duș este fabricat din ABS, un material rezistent la apă. Acest lucru îl face durabil și ușor de curățat.
  • Dimensiuni compacte: Capul de duș măsoară 11 x 9 x 26 cm, ceea ce îl face perfect pentru majoritatea dușurilor. Nu ocupa mult spatiu, si in acelasi timp ofera confort la folosirea dusului.
  • Ușor de instalat: Capul de duș este ușor de instalat și se potrivește unei conexiuni standard de 1/2 inch. Vă puteți bucura rapid de un duș confortabil, fără dificultăți inutile.
  • Jet de apă optim: Capul de duș cu diametrul de 7 cm asigură un jet de apă uniform și plăcut. Îl poți ajusta după preferințe, asigurând o baie relaxantă.
Cod produs
77932
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
26
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel