Cap de duș Ø 7 cm cu furtun din oțel inoxidabil

  • Cap de duș Ø 7 cm cu furtun din oțel inoxidabil
Cap de duș Ø 7 cm cu furtun din oțel inoxidabil
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de duș din oțel inoxidabil, duș de mână, mâner și furtun lung de 150 cm.

  • Manopera durabilă: Capul de duș, mânerul și furtunul sunt fabricate din oțel inoxidabil, ceea ce le garantează rezistența la coroziune. Setul va servi mult timp, pastrand un aspect estetic.
  • Dimensiuni optime: Receptorul are dimensiuni universale de 11 x 9 x 26 cm. Nu ocupă prea mult spațiu și, în același timp, se potrivește perfect în mână.
  • Furtun de duș lung: Setul include un furtun de duș lung de 150 cm. Această lungime vă permite să vă mișcați liber în timpul băii, oferindu-vă mai multă flexibilitate și confort.
  • Mâner reglabil: Mânerul capului de duș este reglabil, ceea ce vă permite să reglați cu ușurință unghiul jetului de apă. Poate fi rotit liber pentru mai multă flexibilitate atunci când utilizați dușul.
  • Instalare ușoară: Kitul este ușor de instalat și se potrivește cu conexiuni standard de 1/2 inch. Datorită acestui fapt, poate fi instalat cu ușurință în majoritatea băilor.
Cod produs
77933
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
26
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel