Set de dus cu 5 functii, Ø 9,5 cm

  • Set de dus cu 5 functii, Ø 9,5 cm
Set de dus cu 5 functii, Ø 9,5 cm
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bară de duș cu receptor și furtun de 150 cm, argintie.

  • Cap de duș multifuncțional: Capul de duș cu diametrul de 9,5 cm are cinci funcții diferite care pot fi schimbate cu ușurință în timpul dușului, rotind capul. Fluxul de apă poate fi ajustat în funcție de preferințele dvs.
  • Furtun flexibil din oțel inoxidabil: Furtunul de duș de 150 cm este fabricat din oțel inoxidabil, asigurând nu numai flexibilitate, ci și durabilitate. Puteți manevra liber receptorul în timpul băii, indiferent de distanța bateriei.
  • Bară de perete practică: Setul include o bară de perete pentru duș cu un suport mobil pentru receptor. Datorită acestui fapt, puteți lăsa cu ușurință capul de duș la o înălțime confortabilă, asigurând confort în timpul utilizării dușului.
  • Sistem de montare universal: Bara de duș și capul de duș sunt compatibile cu majoritatea furtunurilor și robinetelor standard. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la hardware-ul de montare suplimentar - kitul include tot ceea ce este necesar pentru o instalare ușoară.
  • Anticalcar: Garniturile de cauciuc de pe receptor previn depunerile de calcar. Vă puteți bucura de un jet curat de apă fără să vă faceți griji cu privire la înfundarea duzelor și la pierderea performanței dușului.
Cod produs
77936
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
60
Diametru (cm)
9,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel