Lopata pliabila, metal, 60 cm

  • Lopata pliabila, metal, 60 cm
Lopata pliabila, metal, 60 cm
Lopata pliabila, metal, 60 cm
Lopata pliabila, metal, 60 cm
Lopata pliabila, metal, 60 cm
84,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lopată pliabilă cu muchie ascuțită, metalică multifuncțională de grădină.

  • Unelte multifuncționale: Această lopată pliabilă este un instrument de grădină indispensabil. Dotat cu o margine ascuțită, este perfect pentru săpat, mutarea solului sau pentru alte lucrări de grădină.
  • Husa portabilă: Lopata vine cu o husă practică din material negru. Oferă transport și depozitare convenabile a uneltelor, protejându-l de deteriorare și murdărie.
  • Dimensiune compactă: Lopata măsoară 60 x 15 cm, dar atunci când este pliată, se poate încadra într-o husă de 25 x 15 cm. Datorită acestui fapt, se va potrivi cu ușurință într-un rucsac, geantă sau torpedo de mașină, permițând transportul convenabil.
  • Construcție durabilă: Lopata este realizată din metal. Indiferent dacă sunteți în camping sau aveți nevoie de o unealtă de grădină, o lopată vă va ușura munca.
  • Conversie practică într-o sapă: Lopata poate fi transformată cu ușurință într-o sapă pentru o funcționalitate suplimentară. Puteți adapta cu ușurință unealta la diverse lucrări de grădină și câmp, oferindu-vă o mai mare versatilitate în utilizare.
Cod produs
77950
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
15
Adancime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Cum să protejăm plantele de frig și secetă?
În acest articol, vă vom spune cum să protejați plantele de secetă și înghețurile de primăvară. Îți vom arăta câteva modalități de a avea grijă de bunăstarea plantelor tale cu câteva accesorii și gadgeturi practice. Descoperiți modalitățile noastre inteligente de a face față secetei și înghețului.
Citește mai mult
pixel