Covoraș de protecție pentru sertare, 100 x 46 cm

  • Covoraș de protecție pentru sertare, 100 x 46 cm
Covoraș de protecție pentru sertare, 100 x 46 cm
40,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Covoraș de sertar antiderapant, dimensiuni mari, decupabil.

  • Transparent și estetic: Covorașul este fabricat din plastic transparent care se potrivește în orice spațiu.
  • Protecție și ordine: Acest covoraș de protecție este o alternativă excelentă pentru interioare mobile, cum ar fi caravanele sau bărcile. Oferă protecție eficientă împotriva zgârieturilor, ajutând în același timp la păstrarea conținutului sertarelor în siguranță și aranjat estetic.
  • Fabricat din plastic: Covorașul este fabricat din plastic care este ușor de curățat. Poți fi sigur că te va servi mult timp, păstrându-și proprietățile protectoare.
  • Dimensiune mare, decupabil: Covorașul de protecție a sertarului este de 100 x 46 cm, ceea ce oferă o suprafață de protecție amplă. În plus, poate fi tăiat cu ușurință la dimensiunea dorită, potrivindu-l perfect în sertarul tău.
  • Multifunctional: Acest covor de sertar antiderapant nu este perfect doar pentru sertarele de bucătărie, ci și pentru orice altă cameră în care aveți nevoie de protecție suplimentară și de ordine. Datorită versatilității sale, poate fi folosit și în birou, baie, dressing sau garaj.
Cod produs
77956
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
100
Latime (cm)
46
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel