Cutie pentru șervețele Bistro

  • Cutie pentru șervețele Bistro
Cutie pentru șervețele Bistro
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie pentru depozitarea șervețelelor - o soluție elegantă. Uită o dată pentru totdeauna de cutiile inestetice

  • Design estetic: Cutia de șervețele Bistro este realizată din MDF de înaltă calitate, ceea ce îi conferă un aspect elegant.
  • Deschidere convenabilă pentru șervețele: Datorită dimensiunii potrivite (25 x 13,5 x 9 cm) și construcției solide, cutia este ideală pentru depozitarea șervețelelor și pentru a oferi acces ușor la acestea.
  • Cu inscripție: Cutia este decorată cu inscripția Bistro coffee bar, ceea ce îi conferă un caracter unic și o face o potrivire perfectă pentru interiorul unei cafenele.< /li>
  • Marca Home Styling Collection: Cutia de șervețele Bistro vine de la producătorul olandez - Home Styling Collection, care este renumit pentru accesoriile sale de interior simple și funcționale.
  • Combinație de maro și negru: Cutia are un aspect foarte simplu, dar și eficient, inspirat din stilul loft. Va funcționa practic în orice interior.
Cod produs
77997
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
13,5
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel