Deschizator de perete pentru sticle Bistro, 30 x 12 cm

  • Deschizator de perete pentru sticle Bistro, 30 x 12 cm
Deschizator de perete pentru sticle Bistro, 30 x 12 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Deschizător de bere pentru a fi montat pe perete - deschidere convenabilă a sticlelor

  • Deschizător de bere Bistro Wall, 30 x 12 cm: Fabricat din MDF maro, acest deschizător de bere este completarea perfectă pentru bucătărie sau bar.
  • Ușor de asamblat și design practic: Deschizătorul măsoară 30 x 12 cm și are două cârlige pe spate pentru agățarea ușoară pe perete.
  • Tavă pentru capace: Deschizătorul este echipat și cu o tavă pentru capace, ceea ce îl face practic și ușor de păstrat curat.
  • Materiale de calitate: Fabricat din lemn MDF robust și metal, deschizătorul este robust și durabil.
  • Utilizare convenabilă: Deschizătorul este ușor de utilizat și ideal pentru deschiderea rapidă și convenabilă a sticlelor de bere.
Cod produs
77999
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
4,5
Inaltime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel