Tablă de scris cu cretă pentru bucătărie Bistro, 34 x 55 cm

  • Tablă de scris cu cretă pentru bucătărie Bistro, 34 x 55 cm
Tablă de scris cu cretă pentru bucătărie Bistro, 34 x 55 cm
74,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tabla Bistro - modalitatea perfectă de a scrie note de bucătărie

  • Tablă cu cretă de bucătărie Bistro, 34 x 55 cm: O tablă cu cretă de 34 x 55 cm, ideală pentru bucătărie. Din MDF negru, într-un cadru de 0,8 cm grosime. Are un model Bistro de designer. Cântărește 600 g. Sunt 2 cârlige pe spate pentru agățat.
  • Calitate înaltă: Este realizată din MDF negru de înaltă calitate, care garantează durabilitate și rezistență la deteriorare. Un cadru solid de 0,8 cm grosime asigură stabilitatea și durabilitatea produsului.
  • Soluții practice: Este echipată cu 2 cârlige pe partea din spate pentru agățarea ușoară pe perete. Datorită acestui fapt, va fi întotdeauna la îndemână și nu va ocupa spațiu inutil pe blat sau pe masă.
  • Utilizare convenabilă: Tabla cu cretă este ușor de utilizat - doar folosiți creta pentru a scrie sau a desena pe suprafața sa. Când ați terminat, o puteți șterge cu ușurință cu o cârpă umedă sau cu un burete.
  • Design elegant: Tabla Bistro are un model de designer care se va potrivi perfect cu orice bucătărie. In plus, culoarea neagra ii confera eleganta si modernitate.
Cod produs
78002
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
34
Inaltime (cm)
55
Adancime (cm)
0,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel