Oglinda dreptunghiulara in rama aurie, 45 x 35 cm

  • Oglinda dreptunghiulara in rama aurie, 45 x 35 cm
Oglinda dreptunghiulara in rama aurie, 45 x 35 cm
Oglinda dreptunghiulara in rama aurie, 45 x 35 cm
Oglinda dreptunghiulara in rama aurie, 45 x 35 cm
Oglinda dreptunghiulara in rama aurie, 45 x 35 cm
149,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă decorativă suspendată într-un cadru auriu - mărire optică a spațiului.

  • Ramă aurie: Oglinda este plasată într-un cadru metalic frumos de culoare aurie. Rama se potrivește perfect cu diverse interioare, adăugându-le un accent unic.
  • Dimensiuni 45 x 35 cm: Oglinda are o formă dreptunghiulară cu dimensiunile de 45 x 35 cm, ceea ce o face potrivită atât ca oglindă cosmetică deasupra mesei de toaletă, cât și ca element decorativ al sufragerie sau dormitor. Dimensiunea sa compactă îi permite să fie amplasat cu ușurință în diverse spații.
  • Mărirea spațiului optic: Datorită designului și cadrului auriu, oglinda creează efectul de mărire a spațiului optic. Acest truc vizual face ca o cameră să pară mai mare și mai spațioasă.
  • Utilizare multifuncțională: Oglinda este perfectă pentru diferite încăperi. Poate fi atât o oglindă practică pentru machiaj și styling, cât și un element decorativ al interiorului. O poți așeza în sufragerie, dormitor, baie sau hol, adăugându-le eleganță.
  • Decorarea peretelui: Rama aurie a oglinzii nu este doar un element practic, ci și o decorare frumoasă a peretelui. Modelul său cu sclipici atrage atenția și adaugă o notă elegantă. Această oglindă nu servește doar ca obiect funcțional, ci și ca ornament care subliniază caracterul casei tale.
Cod produs
78011
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
35
Adancime (cm)
1,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel