Organizator de sticle pentru frigider, 20 x 11 x 11 cm

  • Organizator de sticle pentru frigider, 20 x 11 x 11 cm
Organizator de sticle pentru frigider, 20 x 11 x 11 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Organizator transparent pentru organizarea sticlelor - o soluție practică pentru organizarea frigiderului.

  • Organizator practic: Un recipient special conceput este soluția perfectă pentru depozitarea sticlelor cu băuturi în frigider, datorită căruia poți păstra interiorul ordonat. Acum toate băuturile vor fi ușor accesibile.
  • Dimensiuni compacte 20 x 11 x 11 cm: Datorită dimensiunilor reduse, organizatorul se va potrivi cu ușurință în orice frigider, chiar și în cele cu spațiu limitat. Este soluția perfectă pentru bucătăriile mici și frigiderele care au nevoie de utilizarea optimă a spațiului.
  • Plastic: Organizatorul din plastic este ușor de păstrat curat și rezistent la deteriorare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durabilitatea acestuia și vă va servi mult timp, ajutându-vă să vă mențineți frigiderul în ordine.
  • Transparent: Datorită aspectului transparent, puteți vedea cu ușurință ce sticle se află în organizator fără a fi nevoie să le scoateți. Acest lucru vă economisește timp și ușurează utilizarea organizatorului în viața de zi cu zi.
  • Construcție ușoară: Organizatorul nu împovărează frigiderul dvs. deoarece este ușor - cântărește 150 g. Datorită acestui lucru, îl puteți adapta cu ușurință nevoilor dvs. și aspectului frigiderului, oferind soluția optimă pentru sticlele dumneavoastră de băuturi.< /li>
Cod produs
78093
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel