Perdea HALTON, 140 x 240 cm

  • Perdea HALTON, 140 x 240 cm
Perdea HALTON, 140 x 240 cm
Perdea HALTON, 140 x 240 cm
Perdea HALTON, 140 x 240 cm
Perdea HALTON, 140 x 240 cm
Perdea HALTON, 140 x 240 cm
Perdea HALTON, 140 x 240 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Perdeaua HALTON cu bretele ascunse - un accent modern pentru interiorul dvs.

  • Culoare sofisticată: Această perdea HALTONA de la Douceur d'Intérieur se remarcă prin culori decolorate (gri, bej, alb) care conferă lejeritate și creează efectul unui interior luminat.
  • Dimensiuni standard: Perdeaua are 240 cm înălțime și 140 cm lungime. Este ideala pentru majoritatea ferestrelor din blocuri, clădiri sau case.
  • Țesătură cu efect de in: Fabricată dintr-o țesătură cu aspect de in, combină aspectul luxos al unei țesături naturale cu toate beneficiile fibrelor sintetice.
  • Ușor de îngrijit: Perdeaua este ușor de curățat și de păstrat în stare impecabilă.
  • Calitate cea mai înaltă: Perdeaua este un produs al mărcii franceze Douceur d'Intérieur, care produce textile de ani de zile. Design-urile moderne, cusăturile atente și tot mai multe certificate garantează calitate și satisfacție.
Cod produs
78299
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
140
Fabric weight (g/m²)
150
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel