Covoraș latex BEAUTALINE, 50 x 120 cm

  • Covoraș latex BEAUTALINE, 50 x 120 cm
Covoraș latex BEAUTALINE, 50 x 120 cm
Covoraș latex BEAUTALINE, 50 x 120 cm
Covoraș latex BEAUTALINE, 50 x 120 cm
Covoraș latex BEAUTALINE, 50 x 120 cm
Covoraș latex BEAUTALINE, 50 x 120 cm
Covoraș latex BEAUTALINE, 50 x 120 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorașul BEAUTALINE - un plus pentru casa ta care combină funcționalitatea cu un model floral

  • Durabilitate: Covorașul este fabricat din plastic durabil, rezistent la uzură și ușor de curățat, ceea ce face ca acest produs să fie foarte durabil.
  • Siguranță: Datorită materialului latex, covorașul nu se mișcă pe podea, ceea ce crește semnificativ siguranța și confortul utilizării, în special pe suprafețele umede, cum ar fi podeaua băii.
  • Dimensiune universală: Dimensiunile covorașului sunt de 50 x 120 cm, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în diverse încăperi.
  • Multifunctionalitate: Covorasul BEAUTALINE va functiona in diverse incaperi ale casei - de la hol, prin bucatarie, pana la baie. Versatilitatea sa îi permite să fie folosit acolo unde este cel mai necesar.
  • Model în frunze de plante exotice: Culoarea verde a covorașului aduce prospețime interiorului și revigorează spațiul, iar designul său simplu și modern se potrivește diverselor stiluri de interior.
Cod produs
78380
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
120
Inaltime (cm)
0,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel