Organizator, 9 compartimente, Kesper

  • Organizator, 9 compartimente, Kesper
Organizator, 9 compartimente, Kesper
Organizator, 9 compartimente, Kesper
Organizator, 9 compartimente, Kesper
Organizator, 9 compartimente, Kesper
249,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Organizator, 9 compartimente, Kesper. Design funcțional: Organizatorul este conceput pentru a satisface nevoile copiilor. Setul include 9 recipiente din material textil care sunt ușor de scos și pus în suport. Copilul poate depozita in ele jucarii, jocuri, carti si multe alte lucruri, pastrandu-le in ordine si mereu la indemana. Încurajează independența: Această organizator îi învață pe copii obiceiul valoros de ordine și organizare. Copiii își pot pune singuri articolele în cutiile corespunzătoare și, de asemenea, le pot scoate atunci când trebuie să le folosească. Aceasta este o oportunitate excelentă de a dezvolta abilități de independență și responsabilitate. Construcție durabilă: Este realizat din plăci de fibre vopsite în alb. Coloanele sunt acoperite cu o folie decorativă asemănătoare lemnului, adăugând farmec și căldură camerei copiilor. Construcția solidă asigură durabilitate și rezistență pentru a face față provocărilor zilnice ale utilizării copiilor. Dimensiuni practice: Are dimensiunile lungime. 65 x H 60 x D 30 cm, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea camerelor copiilor. Este suficient de spațioas pentru a ține multe obiecte fără a ocupa prea mult spațiu. În plus, o cutie de haine cu dimensiunile L 25 x H 11 x D. 20 cm vă permite să depozitați și să organizați în ordine hainele pentru copii. Certificat FSC: Raftul este fabricat din materiale de înaltă calitate care îndeplinesc standardele de gestionare durabilă a pădurilor. Materialele sunt certificate FSC.
Producător
Cod produs
78548
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
65
Inaltime (cm)
60
Adancime (cm)
30
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel