Cos de rufe cu trei compartimente, pe cadru, Kesper

  • Cos de rufe cu trei compartimente, pe cadru, Kesper
Cos de rufe cu trei compartimente, pe cadru, Kesper
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș de sortare a rufelor marca Kesper - organizare și ușurință în spălarea zilnică. Sortare ușoară a rufelor: Acest coș de rufe este format din trei containere textile interconectate. Pe fiecare dintre ele există informații despre temperatura la care trebuie spălate hainele: 90°C, 60°C, 30°C. Sortarea rufelor nu a fost niciodată mai ușoară! Practicitate și ecologie: Rama coșului este fabricată din bambus certificat FSC®, acest coș de rufe nu este doar funcțional, ci și ecologic. Bambusul este un material durabil și regenerabil, care garantează o utilizare pe termen lung. Gentile plasate in cadru sunt din fibre sintetice. Confort de zi cu zi: Conceput pentru a face spălarea mai ușoară și mai eficientă. Acum, hainele murdare pot fi sortate imediat și gata pentru a fi aruncate în mașina de spălat, economisind timp și energie. O alegere durabilă de la un brand de încredere: Kesper este un brand cu o lungă tradiție care se concentrează pe produse bine gândite și pe dezvoltarea durabilă. Alegand acest cos de rufe, alegi un produs care va servi ani de zile, avand grija in acelasi timp de planeta noastra. Dimensiuni perfecte: Cos de rufe cu dimensiuni totale de 63 cm x 57 cm x 38 cm, acesta se va potrivi perfect in orice baie sau spalatorie. Nu ocupă mult spațiu, dar oferă suficient spațiu pentru depozitarea rufelor.
Producător
Cod produs
78559
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
63
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
57
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel