Coș de rufe din bambus, Kesper

  • Coș de rufe din bambus, Kesper
Coș de rufe din bambus, Kesper
Coș de rufe din bambus, Kesper
Coș de rufe din bambus, Kesper
Coș de rufe din bambus, Kesper
159,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș de rufe Kesper din bambus - lejeritate și funcționalitate într-unul. Estetică și funcționalitate: Coșul de rufe Kesper este o combinație între un cadru din bambus și un compartiment din poliester. Detaliile din bambus adaugă un aspect elegant și natural designului, iar compartimentul din poliester este ușor de curățat. Coșul are un compartiment care se poate inchide, astfel încât hainele murdare vor rămâne mereu înăuntru. Practic și portabil: Acest coș de rufe este extrem de ușor, făcându-l ușor de transportat oriunde. Este o soluție ideală pentru persoanele care schimbă adesea locul de spălat sau au o baie foarte mică și păstrează coșul pentru rufe murdare într-un loc diferit. Un astfel de cos se va potrivi atât între dulap și peretele din dormitor, cât și dulapul încorporat din hol. Alegere ecologică: Bambusul folosit în acest coș este certificat FSC®, adică provine din surse responsabile. Alegând acest coș, faci o alegere ecologică. Dimensiuni perfecte: Coșul de rufe de 33 cm x 50 cm x 33 cm este compact, dar oferă suficient spațiu pentru a vă depozita lenjeria murdară. Brand de încredere: Kesper este un brand care oferă clienților săi produse durabile și bine gândite de mulți ani. Alegând acest coș de rufe, poți fi sigur că este conceput pentru confortul tău.
Producător
Cod produs
78560
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
33
Inaltime (cm)
50
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel