Tocator și tava de servire, salcâm, 45 x 27 cm, Kesper

  • Tocator și tava de servire, salcâm, 45 x 27 cm, Kesper
Tocator și tava de servire, salcâm, 45 x 27 cm, Kesper
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tocator și tava de servire, salcâm, 45 x 27 cm, Kesper. 100% Lemn de salcâm: Lemnul de salcâm este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa excepțională. Este mai dur decât multe alte tipuri de lemn, ceea ce face ca tocatorul să fie rezistent la zgârieturi și deteriorare. Lemnul de salcâm se caracterizează prin frumusețea sa naturală. Există granule caracteristice la suprafață. O alegere clasică: Alegerea unei tavi din lemn de salcâm este o garanție a durabilității și a esteticii. Lemnul de salcâm este apreciat de mulți bucătari și pasionați de gătit pentru proprietățile sale igienice și rezistența la decolorare. Utilizări alternative: Are multe utilizări dincolo de tocarea tradițională. Îl poți folosi ca bază pentru a servi o varietate de gustări, brânză, fructe sau pâine. Alegere ecologica: Lemnul de salcam din care este fabricat este un material ecologic. Salcâmii sunt arbori cu creștere rapidă care pot fi reînnoiți în mod regulat. Lemnul de salcâm este certificat FSC®, ceea ce înseamnă că provine din surse durabile, acolo unde sunt respectate standardele adecvate de management al pădurilor și protecția mediului. Dimensiune practică: Măsoară 45 x 27 x 2,5 cm, ceea ce oferă suficient spațiu pentru prepararea unei varietăți de feluri de mâncare. Construcția este stabilă la tăiere, asigurându-vă confortul și siguranța.
Producător
Cod produs
78578
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
2,5
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel