Tocator profilat, salcam, 36 x 25 cm, Kesper

  • Tocator profilat, salcam, 36 x 25 cm, Kesper
Tocator profilat, salcam, 36 x 25 cm, Kesper
Tocator profilat, salcam, 36 x 25 cm, Kesper
Tocator profilat, salcam, 36 x 25 cm, Kesper
Tocator profilat, salcam, 36 x 25 cm, Kesper
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tocator profilat, salcam, 36 x 25 cm, Kesper. Avantajele lemnului de salcâm: Lemnul de salcâm este un material apreciat pentru rezistența, duritatea și rezistența naturală la umiditate. Este durabilă, rezistentă la zgârieturi și deteriorare, ceea ce o face să vă servească mult timp. Lemnul de salcâm are un aspect natural frumos care adaugă eleganță bucătăriei tale. Comoditate: Are o duză special concepută. Aceasta gura mic permite turnarea comodă și precisă a alimentelor tăiate sau feliate în oală, bol sau direct pe farfurie. Tocator sau tavă de servire: Este versatilă. Pe lângă tăierea standard, îl puteți folosi pentru a servi gustări, brânză, fructe sau ca fundal elegant pentru preparatele de pe masă. Dimensiuni practice: Măsoară 36 x 25 x 2 cm, oferind suficient spațiu pentru tăierea comodă a diferitelor ingrediente. Este suficient de solid și stabil pentru a vă oferi confort și siguranță în timp ce lucrați în bucătărie. Dimensiunea compactă il face ușor de depozitat și păstrat curat. Lemn certificat FSC: Este realizat din materiale din surse etice. Alegând un tocator de lemn de la marca Kesper, îți pasă nu doar de aspectul bucătăriei, ci și de siguranța Planetei noastre.
Producător
Cod produs
78579
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
2
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel