Set două tavi de servire, lemn de salcâm, 23 x 15 cm, Kesper

  • Set două tavi de servire, lemn de salcâm, 23 x 15 cm, Kesper
Set două tavi de servire, lemn de salcâm, 23 x 15 cm, Kesper
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Set două tavi de servire, lemn de salcâm, 23 x 15 cm, Kesper. O alternativă la farfuriile clasice: Kesper Snack Boards sunt soluția perfectă pentru a face servirea gustărilor ușor și elegant. Oferă mai mult decât o simplă funcție de servire - sunt perfecte pentru aranjarea și prezentarea unei varietăți de gustări, fructe, brânzeturi, nuci și alte delicii. De asemenea, puteți trata tăvile ca pe un tocator standard. Acasă și în bistrouri: Tăvile de servire Kesper Snack sunt perfecte pentru uz casnic, precum și restaurante și cafenele. Sunt potrivite pentru a servi carne, gustări mici și produse de patiserie de casă. Din lemn de salcâm: Sunt realizate din lemn de salcâm durabil și frumos, care este cunoscut pentru duritatea excepțională, suprafața netedă și frumusețea naturală. Lemnul de salcâm este, de asemenea, rezistent la umiditate, făcându-l un material ideal pentru produsele de bucătărie. Certificat FSC: Brandului Kesper îi pasă de mediu și folosește lemn de salcâm care provine din surse durabile. Lemnul este certificat FSC. La îndemână: Setul este format din două bucati. Fiecare măsoară 23 x 15 cm și are 1 cm grosime, făcându-le comode de ținut și de servit o varietate de gustări.
Producător
Cod produs
78580
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
2
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel