Set tocatoare, 2 bucati, Kesper

  • Set tocatoare, 2 bucati, Kesper
Set tocatoare, 2 bucati, Kesper
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tocatoare de bucătărie din plastic practice și durabile

  • Set practic: Acest set este format din două piese, unul în alb și unul în gri. Au dimensiunile de 29 x 19,5 x 0,5 cm și 34 x 24 x 0,6 cm.
  • Fabricate din plastic: Sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, care este durabil și ușor de curățat. Pot fi spălate atât manual, cât și în mașina de spălat vase, ceea ce le face foarte practice de utilizat.
  • Funcționale și estetice: Nu sunt doar practice, dar arată și foarte estetic. Designul lor modern și culorile discrete le fac să se potrivească perfect în orice bucătărie, oferindu-i o atmosferă confortabilă.
  • Potrivite pentru diferite tipuri de feluri de mâncare: Datorită diferitelor dimensiuni , acestea pot fi folosite pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare. Tocatorul cu dimensiuni mai mici va fi perfect pentru tăierea fructelor și legumelor, în timp ce cel mai mare va fi perfect pentru prepararea cărnii sau pâinii. Și, desigur, culori diferite - este de neînlocuit dacă cineva din casa ta este alergic la unele ingrediente.
  • Calitate înaltă: Tocatoarele Kesper sunt de înaltă calitate. Materialele solide și finisajul atent fac tocatoarele durabile și rezistente la deteriorare, ceea ce garantează utilizarea lor pe termen lung.
Producător
Cod produs
78583
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
34
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
0,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel